De 2 mest populære massagepistoler

Massagepistol

Massagepistol

En massagepistol er til dig, der døjer med ømme muskler, eller andet der gør, at du er nødt til at massere dig selv.

Massagepistolen er også kendt som percussiv terapi, hvilket med andre ord betyder, at når nogen trykker med fingrene på et område, der skal masseres, så får denne persons fingre mere kraft af værktøjet, end hvad personens egne fingre ville kunne bidrage med, og når værktøjet så får kontakt med huden, vil muskelgrupperne blive ramt let og stimulere muskelfibre i en vis dybde for derefter at lindre både smerter og spændinger.

Når man begynder at gå på udkig efter en massagepistol, kan det virke ganske uoverskueligt, da der findes et hav af forskellige typer derude. Netop derfor har massage-pistoler.dk gjort det nemmere for dig. Ved at følge det ovenstående link, kommer du direkte ind på deres hjemmeside, hvor du kan læse om deres top 2. Og du kan tilmed via deres hjemmeside komme direkte videre til forhandlerens hjemmeside. Så bliver det vidst ikke nemmere end det.

Massagepistol fra Musclepain

Med denne massagepistol finder du en flot massagepistol i skandinavisk og minimalistisk design.

Selve massagepistolen bliver leveret med 6 forskellige massagehoveder, så der på denne måde er til lidt af hvert. Så du kan tilpasse hovederne, til hvilket sted på kroppen du nu ønsker at ville massere.

Udover dette er der nogle specifikationer ved denne massagepistol, som man skal have i hovedet, for at se om den lever op til de behov og krav, man nu engang måtte have. Dette inkluderer eksempelvis; 10 forskellige hastigheder, 30-45 dB, 4-5 timer på en opladning, så du altså ikke behøver at sidde lige ved opladeren hele tiden, LED/Touch display, slagdybde: 10mm og vægt: 800 g.

Det er vigtigt at have både vægten og slagdybden i tankerne, når man begynder at lede efter den rigtige massagepistol. Dette kan nemlig være altafgørende for, om du er i stand til at holde på pistolen med en hånd, og om den kommer for dybt ned eller måske ikke dybt nok.

Flow Pro One massagepistol

Udover den ovenstående massagepistol kan du også finde Flow Pro One massagepistolen på massage-pistoler.dk.

Her finder du en solid massagepistol med 3200 vibrationer/slag i minuttet ved maks hastighed. Og det er en pistol i ergonomisk design.

Specifikationerne ved denne massagepistol inkluderer blandt andet; 4 hastigheder, 60-65 dB, +4 timer på en opladning og en vægt på 1,25 kg.

»

Skriv et svar